Beitar Jeruzalem

BEITAR JERUZALEM

Opgericht 1936

Adres Shmuel Bait 1, Bait Vagan 95464 Jerusalem

Land Israël

Telefoon +972 (2) 679 2000

Fax +972 (2) 651 5419 

E-mail [email protected]
Website http://www.beitarfc.co.il/

TEDDI MALCHA STADIUM

Adres David Ayalon

Postcode 96950

Plaats Jerusalem

Geopend 1991

Capaciteit 33.500

Oppervlak gras

Wedstrijdprogramma

 • Speelronde 1 zaterdag 28 augustus 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Be'er Sheva
 • Speelronde 3 zaterdag 18 september 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Maccabi Netanya
 • Speelronde 5 zaterdag 2 oktober 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Ironi Kiryat Shmona
 • Speelronde 7 zaterdag 23 oktober 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Haifa
 • Speelronde 10 zaterdag 27 november 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Hadera
 • Speelronde 12 zaterdag 4 december 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Maccabi Tel Aviv
 • Speelronde 15 zaterdag 25 december 2021 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Jerusalem
 • Speelronde 17 zaterdag 8 januari 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Ashdod
 • Speelronde 19 zaterdag 22 januari 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Tel Aviv
 • Speelronde 21 zaterdag 5 februari 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Hapoel Nof HaGalil
 • Speelronde 22 zaterdag 12 februari 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Maccabi Petah Tikva
 • Speelronde 24 zaterdag 26 februari 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Bnei Sakhnin
 • Speelronde 26 zaterdag 12 maart 2022 n.n.b. Beitar Jeruzalem - Maccabi Haifa


Let op: wedstrijden zijn (nog) niet definitief vastgesteld op de hierboven vermelde data; raadpleeg altijd het wedstrijdprogramma op de landenpagina en de site van Soccerway voor de laatste wijzigingen!

Boek nu je voetbalstedentrip en reis af naar Israël voor een wedstrijd van Beitar Jeruzalem!

Jeruzalem

Jerusalem is een mooie stad, die 4000 jaar geleden werd opgericht. Het blijft reizigers bekoren door zijn pracht, rijke keuze aan bezienswaardigheden en onvergetelijke sfeer van harmonie. Jeruzalem is het grootste religieuze centrum, hier komen de aanhangers van verschillende religies: Moslims, Christenen en Katholieken. Net als de meeste oude steden, is Jeruzalem vol van contrasten. Naast eeuwenoude gebouwen zijn er moderne gebouwen. U kunt eindeloos genieten van het prachtige landschap, de strikte opvattingen van kerken en kathedralen en door de kleurrijke markten en schaduwrijke lanen wandelen. 

De Olijfberg is een van de eerste plaatsen die moeten worden bezocht tijdens uw verblijf in Jeruzalem. Dit is de hoogste heuvel op het grondgebied van de stad en hier zijn verschillende observatie gebieden gemaakt, die een prachtig panoramisch uitzicht over de stad bieden. Sub-berggebied is ook erg mooi. Het staat vol met olijfbomen en er zijn kleurrijke open plekken met prachtige bloemen. Hier bevindt zich ook de Kerk van Alle Naties, die in 1925 is gebouwd. Twaalf katholieke landen namen deel aan de bouw van deze kerk, zodat elk van de 12 koepels van de kerk is versierd met een nationaal embleem van een deelnemend land. En tegenover deze kerk kunt u een andere religieuze faciliteit zien. De kerk van St. Maria Magdalena, gebouwd in het einde van de 19e eeuw. Dit heilige gebouw werd ontworpen door de orde van de Russische Keizer Alexander III en heeft de naam van zijn moeder. De kerk wordt gediend door monniken van de Wit Russische kerk en haar zeven koepels zijn versierd met de orthodox Christelijke kruisen.

De Dominus Flevit kerk is ook uw aandacht waard. Dit is een van de nieuwste kerken, die in 1954 is gebouwd. Het project van de kerk werd ontwikkeld door de Italiaanse architect Barlucci. Het belangrijkste kenmerk van het project is de koepel in de vorm van tranen. U kunt ook de Kidron Vallei bezoeken, waar de mooiste oude graven, diverse kapellen en tempels zijn te vinden.

In Jeruzalem ligt een van de belangrijkste christelijke heiligdommen van de planeet - de Tempel van het Heilig Graf. Er was eens, op deze plaats waar de tempel nu staat, een grot ontdekt waarin Jezus werd begraven. Zijn wonderbaarlijke opstanding gebeurde hier ook. Vandaag komen pelgrims van over de hele wereld om te buigen voor de tempel en de relieken die erin zijn opgeslagen. De tempel is een grootschalig architecturaal complex. Op zijn grondgebied zijn er kathedralen en kerken die behoren tot verschillende christelijke takken. 

Behalve religieuze sites in Jeruzalem zijn er ook zeer interessante historische sites. In de oude stad is de toren van David - het overgebleven fragment van het oude fort, dat werd gebouwd in de 2e eeuw voor Christus. Volgens historische gegevens, eerder op de site van dit fort was het paleis van koning David. Na de dood van de heerser werd besloten om zijn prachtige paleis te veranderen in een fort, ontworpen om de stad te beschermen. Nu is er een zeer interessant historisch museum in de toren. De tentoongestelde voorwerpen omvatten oude wapens, kostbare ornamenten, archeologische vondsten en kunstwerken.

Ben Yehuda Street blijft een van de favoriete plekken om te wandelen voor gasten van Jeruzalem. In deze straat zijn veel mooie oude gebouwen bewaard gebleven, waar tegenwoordig populaire restaurants, cafés en souvenirwinkels te vinden zijn. Muzikanten treden vaak op in deze straat en je kunt ook artiesten ontmoeten die aanbieden hun meesterwerken te verkopen of een portret te schilderen. Er zijn verschillende speciale winkels die cosmetische producten verkopen op basis van de mineralen van de Dode Zee, eveneens in deze straat. 

De meest bezochte culturele instelling in de stad is het Israel Museum. Het is gevestigd in een origineel, modern gebouw met een koepelvormig dak. De opening van het museum vond meer dan 50 jaar geleden plaats. De unieke collectie omvat nu meer dan 500 000 tentoonstellingen. Onder hen zijn unieke archeologische vondsten, die meer dan 9.000 jaar oud zijn. De expositie van het museum is zeer divers; het behandelt verschillende aspecten van de cultuur en geschiedenis van de stad. 

Vakantiegangers met kinderen in Jeruzalem moeten het Bloomfield Science Museum zeker bezoeken. Alle tentoonstellingen zijn interactief, museumbezoekers worden uitgenodigd om een ​​aantal interessante wetenschappelijke experimenten uit te voeren. Na het museum te hebben bezocht, zullen zelfs volwassenen veel meer weten over de omgeving dan voorheen.

Vrienden van VanBastisch