WEDSTRIJD VAN DE MAAND

Elke maand gaat VanBastisch voor je op zoek naar een buitengewone voetbalstedentrip; een mooie bestemming met een leuke wedstrijd en voldoende mogelijkheden om het lokale leven te ontdekken. Het betreft hier altijd een reis met vertrek op vrijdag en terugkomst op maandag; op deze manier heb je de zekerheid dat je altijd in staat bent om de wedstrijd te bezoeken en heb je voldoende tijd om ook de desbetreffende stad/regio te leren kennen. De reis zelf vindt pas een aantal maanden na je boeking plaats; door ruim vooraf te boeken bespaar je dus ook nog eens op je vliegticket! Lees snel verder en boek je VanBastische voetbalstedentrip!

De website van dit reis-programma bevat beeldmateriaal over duizenden bestemmingen. Kijk snel of er ook iets over die van jou te vinden is!

Op Ciao Tutti ontdek je de beste tips voor je vakantie in Italië én voor het Italiëgevoel thuis. 
Virtueel genieten van prachtige plekken en de Italiaanse keuken!

City Sightseeing tours biedt op haar website stadsrondritten aan; dè gemakkelijke manier om alle bezienswaardigheden in een stad te bezoeken!

OrangeSmile levert hotel boekingsdiensten, maar biedt op haar website ook reisgidsen aan. Check de site voor (nog) meer info over jouw bestemming!

Spanje…een land volop verrassingen, onontdekte plekken
en zoveel moois! Neem een kijkje op Sprankelend Spanje en ontdek elf stedenwebsites!

AUGUSTUS 2021

Bilbao, Spanje

SEPTEMBER 2021

Edinburgh en Dundee, Schotland

OKTOBER 2021

Athene, Griekenland

NOVEMBER 2021

Moskou, Rusland

DECEMBER 2021

Istanbul, Turkije

JANUARI 2022

Tel Aviv, Israël

FEBRUARI 2022

Parijs, Frankrijk

MAART 2022

Turijn, Italië

APRIL 2022

Berlijn, Duitsland

MEI 2022

Krakau, Polen

Vrienden van VanBastisch