Nottingham Forest

NOTTINGHAM FOREST

Opgericht 1865

Adres City Ground NG2 5FJ  Nottingham

LandEngeland

Telefoon +44 (115) 982 4444

Fax +44 (115) 982 4455 

E-mail info@nottinghamforest.co.uk
Website https://www.nottinghamforest.co.uk/

THE CITY GROUND

Adres Pavilion Road

Postcode NG2 5FJ

Plaats Nottingham, Nottinghamshire

Telefoon +44 (115) 982 4444

Geopend 1898

Capaciteit 30.576

Oppervlak gras

Wedstrijdprogramma

 • Speelronde 1 zaterdag 14 augustus 2021 18:30 Norwich City - Liverpool
 • Speelronde 3 zaterdag 28 augustus 2021 16:00 Norwich City - Leicester City
 • Speelronde 5 zaterdag 18 september 2021 n.n.b. Norwich City - Watford
 • Speelronde 8 zaterdag 16 oktober 2021 n.n.b. Norwich City - Brighton & Hove Albion
 • Speelronde 10 zaterdag 30 oktober 2021 n.n.b. Norwich City - Leeds United
 • Speelronde 12 zaterdag 20 november 2021 n.n.b. Norwich City - Southampton
 • Speelronde 13 zaterdag 27 november 2021 n.n.b. Norwich City - Wolverhampton Wanderers
 • Speelronde 16 zaterdag 11 december 2021 n.n.b. Norwich City - Manchester United
 • Speelronde 17 dinsdag 14 december 2021 n.n.b. Norwich City - Aston Villa
 • Speelronde 19 zondag 26 december 2021 n.n.b. Norwich City - Arsenal
 • Speelronde 22 zaterdag 15 januari 2022 n.n.b. Norwich City - Everton
 • Speelronde 24 dinsdag 8 februari 2022 n.n.b. Norwich City - Crystal Palace
 • Speelronde 25 zaterdag 12 februari 2022 n.n.b. Norwich City - Manchester City
 • Speelronde 28 zaterdag 5 maart 2022 n.n.b. Norwich City - Brentford
 • Speelronde 30 zaterdag 19 maart 2022 n.n.b. Norwich City - Chelsea
 • Speelronde 32 zaterdag 9 april 2022 n.n.b. Norwich City - Burnley
 • Speelronde 34 zaterdag 23 april 2022 n.n.b. Norwich City - Newcastle United
 • Speelronde 36 zaterdag 7 mei 2022 n.n.b. Norwich City - West Ham United
 • Speelronde 38 zondag 22 mei 2022 n.n.b. Norwich City - Tottenham Hotspur


Let op: wedstrijden zijn (nog) niet definitief vastgesteld op de hierboven vermelde data; raadpleeg altijd het wedstrijdprogramma op de landenpagina en de site van Soccerway voor de laatste wijzigingen!

Boek nu je voetbalstedentrip en reis af naar Engeland voor een wedstrijd van Nottingham Forest!

Norwich

Deze stad ligt in de buurt van Londen. Norwich begon nog in de Middeleeuwen te ontwikkelen. Hier zijn een aantal van de grootste en belangrijkste industriële installaties en fabrieken gewijd aan de productie van schoenen geopend. Norwich is ook niet verstoken van culturele bezienswaardigheden, en zo draagt de lokale bevolking zorg voor de herinneringen van de afgelopen eeuwen, die wordt belichaamd door tal van architectonische gebouwen en monumenten. Hier vindt u middeleeuwse tempels, oude straten, maar ook café‘s en tavernes, waarvan vele al meer dan honderd jaar bestaan. 

Daarnaast is Norwich een belangrijk opleidingscentrum, want er is de "Universiteit van East Anglia" gevestigd, waar studenten uit verschillende landen studeren. Een vakantie in deze stad zal gewaardeerd worden door toeristen die genieten van rust en stilte, omdat er geen luidruchtige disco's en nachtclubs zijn. In plaats daarvan staat Norwich vol met prachtige parken waar u absoluut tamme eekhoorns ziet. 

Onder de oude architectonische bezienswaardigheden moeten we zeker het kasteel vermelden, dat in de binnenstad is gelegen. De bouw vond plaats in het begin van de 12e eeuw. De belangrijkste religieuze attractie van Norwich is de "Holy Trinity" kathedraal, gebouwd in de 11e eeuw. Dit prachtige gebouw is een waar meesterwerk en een prachtig voorbeeld van de romaanse architectuur. In de 15e eeuw werd nog een gewelf aan het complex toegevoegd, maar dat werd al gebouwd in de gotische stijl. U kunt ook de resten van de vestingmuur zien, die de stad in de 14e eeuw heeft omgeven.

Onder de moderne gebouwen is er de universiteits bibliotheek, die in 1963 werd geopend. Het gebouw lijkt op een prachtig paleis, de belangrijkste architect en planner was D. Percival. Na wandelingen en bezichtigingen, is er tijd om naar pubs te gaan. Velen van hen zijn prachtig gedecoreerd in de antieke stijl en anderen zijn echt oude faciliteiten die al meer dan honderd jaar gasten ontvangen. 

In 2000 opende het Forum in Norwich - een prachtig modern gebouw met een glazen voorgevel. Het heeft vele interessante tentoonstellingsgalerijen die worden gebruikt voor het houden van verschillende evenementen, evenals een grote bibliotheek en zelfs een BBC-kantoor binnen zijn muren. Het Forum organiseert regelmatig excursies, waarbij toeristen kantoren van bekende bedrijven kunnen bezoeken, evenals verborgen hoekjes van het grootschalige centrum, die niet toegankelijk zijn voor gewone bezoekers. 

De Royal Gallery is enorm populair bij winkelliefhebbers. In dit winkelcentrum vindt u een plaatselijk bekende Colman's Mustard Shop die een museum met dezelfde naam beheert. Het winkelcentrum zelf is een belangrijk historisch monument in een luxueus gebouw in Victoriaanse stijl. De opening van de mosterdwinkel vond plaats in Norwich in 1814. Bezoekers van het museum hebben een kans om veel interessante tentoonstellingen te zien gewijd aan de ontwikkeling van het merk Colman. 

Een andere 'handelsattractie' van de stad is de Dragon Hall aan Royal Street. Dit unieke winkelpaviljoen werd gebouwd in 1427. Meer dan 500 jaar geleden presenteerden handelaren van over de hele wereld hier hun beste goederen. Het handelspaviljoen dankt zijn ongebruikelijke naam aan een draakvormig ornament dat een van zijn muren siert.

Er zijn veel interessante religieuze monumenten in Norwich, hoewel sommigen van hen niet te vinden zijn in populaire toeristische reisgidsen. Een uitstekend voorbeeld is de stenen kerk van St. Peter Hungate. Het werd gebouwd in de 15e eeuw en is in de loop van de eeuwen niet veel veranderd. Zoals vele jaren geleden, zijn vandaag de belangrijkste onderscheidende kenmerken van de kerk de enorme vierkante toren en ramen versierd met bekwame steensnijwerken. 

Tijdens een wandeling langs de historische Elm Hill Street bij de kerk kunt u ook de oude gebouwen bewonderen. Aan het einde van deze straat is een klein driehoekig vierkant, in het midden waarvan je een grote plataan kunt zien. De leeftijd van deze boom is enkele honderden jaren. 

Een opvallend monument in gotische stijl is de kerk van St. John Maddermarket, de bouw werd voltooid in de 16e eeuw. Deze religieuze structuur heeft een luxe gevelversiering, terwijl het interieur vrij bescheiden is. De kerk heeft een oude baldakijn en originele houtwerkelementen bewaard.

Vrienden van VanBastisch