AANBIEDINGEN

Op zoek naar een goedkope voetbalstedentrip? VanBastisch heeft voor jou een aantal low budget reizen samengesteld; goedkope en makkelijk bereisbare steden met simpele overnachtingsmogelijkheden en betaalbare activiteiten, maar bovenal fantastische locaties met interessante clubs! Sommigen komen ook terug in onze 'specials', dus selecteer snel de aanbieding van je voorkeur en VanBastisch gaat het regelen! 

De website van dit reis-programma bevat beeldmateriaal over duizenden bestemmingen. Kijk snel of er ook iets over die van jou te vinden is!

Op Ciao Tutti ontdek je de beste tips voor je vakantie in Italië én voor het Italiëgevoel thuis. 
Virtueel genieten van prachtige plekken en de Italiaanse keuken!

City Sightseeing tours biedt op haar website stadsrondritten aan; dè gemakkelijke manier om alle bezienswaardigheden in een stad te bezoeken!

OrangeSmile levert hotel boekingsdiensten, maar biedt op haar website ook reisgidsen aan. Check de site voor (nog) meer info over jouw bestemming!

Spanje…een land volop verrassingen, onontdekte plekken
en zoveel moois! Neem een kijkje op Sprankelend Spanje en ontdek elf stedenwebsites!

Reisgids

Bij elke bestemming in deze sectie vind je een knop waarachter zich een downloadlink bevindt. Waneer je deze aanklinkt wordt er een reisgids (in pdf formaat) geopend in een nieuw venster. Take A Trip is de organisatie die deze reisgidsen (en vele honderden andere documenten voor andere bestemmingen!) heeft ontwikkeld. Neem eens een kijkje op hun website; je vindt er werkelijk waar allerlei informatie over legio bestemmingen!

Kies je favoriete stad

Barcelona

Spanje

Boedapest

Hongarije

Boekarest

Roemenië

Bologna

Italië

Kopenhagen

Denemarken

Lissabon

Portugal

Londen

Engeland

Madrid

Spanje

Manchester

Engeland

Marseille

Frankrijk

Milaan

Italië

Napels

Italië

Porto

Portugal

Praag

Tsjechië

Rome

Italië

Sevilla

Spanje

Sofia

Bulgarije

Valencia

Spanje

Wenen

Oostenrijk

Vrienden van VanBastisch